Handelsbetingelser

Handelsbetingelser – Himmerlandsteater.dk

Priser
Alle priser er inklusiv moms.

Betalingskortgebyr
Der vil i forbindelse med betaling blive pålagt et betalingskortgebyr til Nets. Du vil kunne se det nøjagtige beløb inden du godkender købet.

I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og himmerlandsteater.dk krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til Nets, og Himmerlands Teater gemmer ikke dine kortoplysninger. Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem os og dig som køber, så har du mulighed for at henvende dig til dit pengeinstitut, for eventuelt at få dine penge tilbageført til din konto.

Forsendelse
Himmerlands Teater kan i særlige tilfælde tilsende billetter.
Vi anvender Postnord ved evt. forsendelser.
Der pålægges et forsendelsesgebyr på DKK. 20,00 pr. ekspedition.
Breve sendes som almindelig post og kan være 3-5 dage undervejs.

Aflysninger
Aflysning dækker kun over at arrangementet slet ikke gennemføres.

Ved aflysning refunderes hele billettens pris ved henvendelse til Himmerlands Teater. Billetter der er købt via www.himmerlandsteater.dk refunderes ved henvendelse til Himmerlands Teater, Sdr. Kajgade 18A, 9500 Hobro. Du skal sende dine billetter med dit registrerings- og kontonummer vedlagt, så overfører vi pengene til dig. Forsendelses-, billet- og betalingskortgebyr refunderes ikke.

Reklamation
Enhver form for reklamation, der vedrører selve arrangementet eller noget, du er utilfreds med i forbindelse med dit køb af billetter, er du altid velkommen til at kontakte Himmerlands Teater på billet@himmerlandsteater.dk

Fortrydelsesret
I HENHOLD TIL FORBRUGERAFTALELOVEN § 17 STK. 2 JF. § 9 STK. 2 NR. 2A ER KØB AF BILLETTER IKKE OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN

Forbehold
HIMMERLANDS TEATER TAGER FORBEHOLD FOR FEJL I DE VISTE PRISER OG FOR UDSOLGTE ARRANGEMENTER

Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger

  • Navn

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • E-mail-adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Himmerlands Teater og opbevares i maximalt 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi sender og opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.himmerlandsteater.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dog forbeholder Himmerlands Teater sig ret til at videregive navn, adresse, telefonnummer og e-mail til evt. arrangør/spillested i tilfælde af aflysninger o.lign.

Som registreret hos Himmerlands Teater, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Himmerlands Teater via e-mail: billet@himmerlandsteater.dk.

Dataansvarlig:
Himmerlands Teater
Sdr. Kajgade 18A
9500 Hobro
Tlf.: 98 555 753
CVR.nr. 26882206